Menu Sluiten

VolksLiga aanwezig op Herfstbraderie 2017

Binnen enkele weken vindt in de binnenstad van Mechelen traditiegetrouw de herfstbraderie plaats. Dit vinden we dan ook een uitgelezen kans om ons bestaan en de hoofdlijnen van ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 extra in de verf te zetten. VolksLiga heeft uiteindelijk goedkeuring van de stad gekregen om gedurende het weekend van 9 en 10 september een plek te bezetten achter de Onze-Lieve-Vrouwe-over-de-Dijle-kerk.
Wij zijn een nieuwe partij en u zult wellicht benieuwd zijn over hetgeen waarvoor wij staan. Bij een gratis natje en een versnapering bent u steeds welkom om met ons de gemeentepolitiek te bespreken. U zult verrast zijn door onze evenwichtige kijk op de samenleving en door onze voorgestelde oplossingen.

Per aankoop van 2 euro in ons assortiment snuisterijen, mag u een voorwerp kiezen uit de grabbelton. Altijd prijs!
Tot op de Braderie? Wij staan in de Onze-Lieve-Vrouwestraat, net achter de kerk en voor meubelzaak Verlinden.
Posted in Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *