Menu Sluiten

VolksLiga mee opgenomen in de Stem van Vlaanderen

VTM en Het Laatste Nieuws herlanceerden vandaag de Stem van Vlaanderen. In tegenstelling tot de StemCheck van De Standaard zijn wij hier wel mee opgenomen. Wij bedanken dan ook de ontwikkelaars van de stemtest, IVOX, van harte om aan ons te denken en de kiezer zo een eerlijk beeld van het partijlandschap te geven.

Via de Stem van Vlaanderen kunt u aan de hand van een aantal stellingen een bolletje schuiven van helemaal akkoord tot helemaal niet akkoord. U kunt tijdens het proces ook op de foto van een lijsttrekker klikken om het vergelijk te maken. Om de stemtest te doen hoeft u zich niet te registreren. Benieuwd naar uw resultaat? Volg onderstaande link.

Naar de Stem van Vlaanderen.

Posted in partij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *